• Tollenburglaan 3
  • 4033 DG Lienden
  • +31 (0)6 23273440

Kars Hazelaar, bestuurder Opella (Christelijke stichting voor zorg & welzijn)

"Dirk ondersteunt Opella in uitvoerende zin op het gebied van vastgoed. Dirk is een open, deskundige en toegewijde expert die in de wereld van techniek sociaal vaardig stuurt met verschillende partijen en daarmee goede resultaten bereikt. Een prima partner".

Mark Oldengarm, regiocoördinator Bond van Nederlandse Architecten (BNA)

"Naast zijn hartelijke persoonlijkheid, viel Dirk me op door zijn ondernemende en kwaliteitsgerichte houding. Dirk is altijd op zoek naar verbetering en staat erg open voor nieuwe inzichten. Even makkelijk deelt hij zijn eigen ideeën met anderen. Recent is Dirk de aanjager geweest bij het oprichten van het ‘Architectenconsortium’ waarmee hij laat zien dat hij in staat is nieuwe wegen te vinden in een moeilijke markt. In Dirk vind je een gedreven en menselijke professional, een aan te bevelen combinatie!"

Frank Swager, projectmanager LATEI projectontwikkeling

“Vanaf 2002 heb ik met Dirk aan diverse woningbouwprojecten gewerkt in Amersfoort en sinds kort ook in Veenendaal. Dirk kenmerkt zich als projectleider door zijn vlotte en pragmatische manier van werken. Woord is woord en afspraak is afspraak. Met hem op je project ben je verzekerd van goed management. Zijn belangrijkste kwaliteiten: deskundig, op tijd, hoge integriteit.”

Coen Hoogendijk, directeur MA Management

“Dirk is een zeer betrouwbare en gedreven bureaucoördinator en projectleider, die zijn vak verstaat, en een kennisbank is binnen het bedrijf. Daarnaast is hij ook een buitengewoon plezierig mens, waarmee het ronduit fijn samenwerken is.”

Ruud Voets, management consultant Certiked, directeur Voets Quality Management

“Dirk weet zijn kennis en ervaring de kwaliteitszorg op een zeer praktische en toch nauwgezette wijze vorm te geven. Door zijn gevoel voor de grote lijnen en tegelijkertijd zijn oog voor details is hij in staat om de kwaliteitszorg ondersteunend te laten zijn aan de processen en projecten. De Deming cirkel (PDCA) heeft hij volkomen weten te integreren in de beleidscyclus. Zijn succes heeft hij weten te realiseren door goed te luisteren en daar waar nodig directief op te treden.”

René Rutgers, directeur CHANCE meer dan architecten

"Als belangen goed behartigd moeten worden, op tijd klaar, met kwaliteit en tegen een goede prijs: Dirk weet als geen ander processen te beheren,  te begeleiden en te stroomlijnen. Dat doet hij door middel van een open en transparante communicatie. Hij is voor iemand die een manager zoekt een ideale partner omdat hij daar waar nodig is op tijd de relevante zaken terugkoppelt, maar waar dat niet nodig is altijd de belangen van de opdrachtgever voorop stelt. En dat allemaal op een prettige en open manier, waardoor projecten op een vriendelijke, haast vriendschappelijke wijze tot een goed eind gebracht worden met een goed resultaat, een goed product en tevreden opdrachtgevers."

Fred Janssen, eigenaar 2C Management

“Dirk is een fijn mens met oog voor de ander. Hij is punctueel en gestructureerd in zijn werk. Hij weet de hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en in de goede volgorde te houden. Afspraak is afspraak en hij zal al het mogelijke doen om deze gestand te doen. Hij heeft gevoel voor humor en weet de zaken goed te relativeren.”

Henk Zaaijer, directeur HZbouwadvies

“Dirk heb ik leren kennen als een kundig en gedreven project- en bureaumanager. Hij wil het maximale uit een project halen, waarbij hij de mensen achter het proces niet uit het oog verliest.
Dirk blijft vernieuwend en creatief. Kortom: een prima partner om mee samen te werken.”

Gert van Dijk, directeur VIDAZZ bouwkundig ontwerp

"Een hoog klantvriendelijkheidsgehalte gecombineerd met een grote mate van precisie, maakt Dirk tot een zeer betrouwbare zakenpartner waar je 24 uur per dag op terug kunt vallen."Klantbeoordeling DvS management & advies

Allebedrijvenin