• Tollenburglaan 3
  • 4033 DG Lienden
  • +31 (0)6 23273440

Beste relatie,

2012 was voor mij in vele opzichten een bijzonder jaar.

Oprichting DvS management & advies

Eén ervan was de oprichting van DvS management & advies: zelfstandigheid in de diverse taken waarin ik me de afgelopen jaren bij diverse bedrijven heb gevormd: ‘bureaumanagement’, ‘projectmanagement’ en ‘ISO-9001 kwaliteitsmanagement’. Een risico gezien de huidige economische omstandigheden… of juist hèt moment om innovatieve ideeën met u te delen, te ontwikkelen en vervolgens te implementeren?

Persoonlijk ben ik overtuigd van de laatste stelling. De markt verandert, vernieuwingen vinden nù plaats, in dit ‘vacuüm’. En DvS management & advies helpt u hierbij.

‘Hot’

Ketenintegratie wint om ons heen aan terrein, integrale contracten voeren steeds meer de boventoon, de term ‘de nieuwe architect’ vliegt ons veelvuldig om te oren. BIM, DBFMO, MPG, passiefhuis, herbestemming (transformatiebouw), lean en nog veel meer aspecten zijn ‘hot’!

ArchitectenconsortiumSlechts 2 maanden na de oprichting van DvS management & advies ben ik daarom als initiatiefnemer toegetreden tot het Architectenconsortium: een effectieve ketenintegratie van verschillende bouwdisciplines, werkend met integrale contracten als De Nieuwe Architect. Zorghuisvesting door de vergrijzing, herbestemming door leegstand van met name kantoren en winkelruimte zijn enkele van de sectoren waar het consortium een groeimarkt ziet en zich verder in ontwikkelt.

De ommekeer; 2013-2014

Alle publicaties en onderzoeken zijn duidelijk: 2013 gaat een nòg moeilijker jaar worden voor onze sector, de bouwsector. Ik ben echter van mening dat in 2014 de bodem van de spreekwoordelijke (bouw)put zal worden bereikt. Dan zal 'de nieuwe economie' weer stapvoets gaan groeien… en van één ding ben ik zeker: DvS management & advies is daarbij, voor u!

Dirk van Suilichem, DvS management & advies

"Ik wil u bedanken voor het vertrouwen en wens u fijne feestdagen en een (zowel persoonlijk als bedrijfsmatig) gezond nieuwjaar toe!"

 

Met vriendelijke groet,

Dirk van Suilichem

 De Bouw maakt het

Terug naar overzicht